image1 image1 image1

Domov

 Recitatorska sekcija je vseskozi zelo aktivna. Pripravlja samostojne recitale, ali pa sodeluje na različnih proslavah. Skorajda ni prireditve kjer recitatorji na takšen ali drugačen način ne bi sodelovali. 

 

 

r1RECITATORJI KUD SVOBODA PREBOLD SO NA PROSLAVI OB KULTURNEM PRAZNIKU LETA 2006 SODELOVALI Z RECITALOM ATONA AŠKERCA.

 

 

 

r2

Večer pred slovenskim kulturnim praznikom je že po tradiciji namenjen enemu izmed pomembnih slovenskih ustvarjalcev. Tokrat so člani recitatorske sekcije DPD Svobode pripravili recital rojaka in častnega občana občine Prebold Ervina Fritza. (2007)

 

 

 

 

r3

Recitatorji KUD Svoboda Prebold so na graščinskem dvorišču predstavili pesniško zbirko Braneta Strožerja.

 

 

 

 

 

r4

Recitatorji in avtor Brane Strožer

 

 

 

r5

V Vrtni galeriji Gaj je bila od 19.08 do 9.9.2006 odprta kiparska razstava. V okviru razstave so potekali tudi poletni večeri. V soboto, 9. septembra 2006 je bil zadnji dan razstave, zvečer pa se je odvijal kulturni večer. Recitatorji KUD Svoboda Prebold so pripravili recital s songi iz pesniške zbirke Kdo sem, avtorja Braneta Strožerja.

 

 

 

r6

Ob dnevu spomina na mrtve, sta Občina Prebold in OO ZB Prebold pripravila komemoracijo pri osrednjem spomeniku žrtvam vojne v Preboldu. Po položitvi venca predstavnikov borcev in občine so za kulturni program poskrbeli člani Pihalnega orkestra Prebold, recitacijska skupina in moški pevski zbor KUD Svoboda Prebold.

free joomla templatesjoomla templates
                   2017   KUD Svoboda Prebold